Klyftiga tankar om hasardspel

Den här bloggen


skrivet den 15 okt av Admin, klockan:11:17
Jag tycker att det här med spel och framför allt då vinst är ett mycket intressant. Det är intressant att läsa om folk som vinner och vad de väljer att göra för sina pengar. Det är också intressant att se om dessa personer spelar ofta eller inte och se hur stor chans det rent statistiskt det är att de ska vinna och så vidare. Det är också mycket intressant att se vad det finns för olika spel och vad folk spelar på och det är massor idag och det dyker ständigt upp nya spel där vi kan se och följa folk som vinner ganska mycket pengar. Jag kommer i den här bloggen att skriva ganska blandat. Jag kommer att skriva om olika spel och spelvinster som folk har gjort. Jag kommer då också att skriva om mina drömmar samt om de vars drömmar har gått i uppfyllelse genom att de har vunnit. Det kan vara personer som jag känner men det kan också vara personer som jag inte känner.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt